Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Sári és Nemszemétke + munkafüzet
2.900 Ft
2.320 Ft (2.210 Ft + ÁFA)
20%
Menny.:

Sári és Nemszemétke + munkafüzet

2.900 Ft
2.320 Ft (2.210 Ft + ÁFA)
20%
Menny.:
Sári és Nemszemétke különleges, aktuális problémát feldolgozó mesekönyv: témája a környezetvédelem egyik legfontosabb részterülete, a hulladékfeldolgozás. A könyvhöz kapcsolódó munkafüzettel kiegészülve a környezetvédelmi oktatás hatékony eszközzé avatja a szereplőket.

MOST INGYENESEN LETÖLTHETŐ A TELJES MUNKAFÜZET.
A LETÖLTÉSÉRT KATTINTS IDE.
Szerző: MANDL PÉTER
Elérhetőség: ELŐJEGYEZHETŐ
Cikkszám: 9789639820234

Leírás és Paraméterek

mesekönyv + munkafüzet

MOST INGYENESEN LETÖLTHETŐ A TELJES MUNKAFÜZET. A LETÖLTÉSÉRT KATTINTS IDE.

Sári és Nemszemétke különleges, aktuális problémát feldolgozó mesekönyv: témája a környezetvédelem egyik legfontosabb részterülete, a hulladékfeldolgozás. A könyv különlegessége kettős irányultságában rejlik: egyrészt mesekönyv, másrészt ismeretterjesztő kézikönyv. A könyv gyerekirodalmi olvasata a zöld információk jelentős mennyiségéből adódóan jól meghatározott irányú - ez az elbeszélő profizmusát bizonyítva tökéletesen korrelál az aktuális gyerekirodalmi trendekkel, miszerint az újabban születő gyerekregényekben a gyerekek oldják meg a felnőttek által elrontott élethelyzeteket -, ti. elsősorban a gyerekek találékonyságával és gyerekekre való odafigyeléssel megoldható a hulladékkezelés problémája. A történet végén olvasható konkrét tevékenységi terv ("megtanítani, Robit, Aput és Anyut, hogy ne dobjanak ki mindent") felhívó jellege a könyvhöz kapcsolódó munkafüzettel kiegészülve a környezetvédelmi oktatás hatékony eszközzé avatja a Sári és Nemszemétkét. 

A munkafüzetben nyolc tárgy kivitelezését mutatjuk be lépésről lépésre, emellett számtalan ötletet adunk a továbbalkotáshoz. A munkafüzet lényeinek és tárgyainak megalkotásával a gyerekek nemcsak szemlélői, de részesei is lehetnek Sári és Nemszemétke történetének, így a mesének soha nem lesz vége. 

A Magyar Gyerekkönyvkiadók Egyesülése által két évente meghirdetett ARANYVACKOR pályázat 2011-es nyertese, a szakmai zsűri fődíja és a Cerkabella Könyvkiadó különdíja.
Szerző MANDL PÉTER
Illusztrátor KISMARTY-LECHNER ZITA
Ajánlott korosztály 5+
Kötés típusa Keménytáblás
Kiadó Cerkabella Könyvkiadó
Kiadás éve 2011

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.