Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ELFOGADOM

Rólunk

Kiadónk igényes tartalmú, művészi színvonalon illusztrált, gyermek és ifjúsági könyveknek a kiadását tűzte ki célul, s ha lehet, kevéssé ismert művek, szerzők becsempészését a köztudatba.

A modern, kortárs szépirodalmi alkotásokat korszerű, merész, de letisztult formában próbáljuk közölni.

Célunk egyszerű és mégis sokszor nehezen megvalósítható. Igazi értéket szeretnénk eljuttatni minél több fiatalhoz. A tetszetős, ízléses, modern forma által fel szeretnénk hívni a figyelmüket olyan művekre, amelyek talán kevéssé ismertek, de irodalmi szempontból értéket képviselnek. Nagyon szívesen dolgozunk fiatal képzőművészekkel, hiszen a kötetek külalakja, hangulatvilága minél közelebb kell, hogy legyen a fiatal olvasóink érzelemvilágához. Harcolunk a vers életben maradásáért, a fiatalok esztétikai világának színesebbé tételéért. Reményünk szerint eddigi kiadványaink is ezt tükrözik.  

Főleg az éppen olvasni kezdő korosztálynál tartjuk fontosnak, hogy érdekes, vonzó könyvek kerüljenek a kezükbe, mert akkor tudnak rászokni az olvasásra, ráérezni a csodára, ami annyira kézenfekvő. Ezzel kapcsolatban Csíkszentmihályi  Mihály  pszichológus professzortól szeretnénk idézni egy rövid gondolatot:

 "Az a fontos, hogy találjunk legalább egy sort vagy versszakot, amely énekelni kezd bennünk. Néha egyetlen szó is elég, hogy ablakot nyisson a világ egy új szeletére, hogy megváltoztassa látásmódunkat, hogy új utakat keressünk önmagunkban."


Cerkabella Könyvek Kft

2000 Szentendre Arany János u. 1.

Cégjegyzékszám száma:13-09-155373

Adószám:23872648-2-13

info@cerkabella.hu

Tel: +36 20 254 3729

Kéziratokat a következő címre várjuk: kezirat@cerkabella.hu