Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.900 Ft (3.714 Ft + ÁFA)

TEJBEGRÍZ

3.900 Ft (3.714 Ft + ÁFA)
Finom irodalom gyermekeknek és felnőtteknek
Szerző: ANTOLÓGIA
Elérhetőség: Nem rendelhető
Cikkszám: 9789639820401

Leírás és Paraméterek

Finom irodalom gyermekeknek és felnőtteknekA Tejbegríz elsősorban gyerekirodalmi antológia: neves kortárs szerzők meséit, verseit, novelláit, gyerekirodalmi esszéit tartalmazza. A szövegek nemcsak műfajukban sokfélék, de az olvasók életkorát tekintve is változatosak: vannak ovis fogások, és olyanok is, amelyeket nagyobbaknak kínálunk, esetleg felnőttekkel közös, esti fogyasztásra. A válogatást megkönnyítendő, gombócokkal jelöltük, melyik korosztálynak ajánljuk az egyes műveket. Tehát a könyvet kéretik menüként forgatni: mindenki találja meg benne a korának és gyomrának megfelelő szöveget és étket. Hiszen a Tejbegríz szakácskönyv is. Az irodalmi művek ihlette étel-alkotások avatják valódi kuriózummá – a közös olvasás mellett a remélt, közös főzőcskézés örömével ajándékozva meg az olvasókat. Kismarty-Lechner Zita illusztrációinak erős, karakteres színvilága a kiadvány virtuális szakácskönyv jellegét erősíti, s így, a szövegek határozott irodalmiasságának ellent-játszva izgalmas, különleges értelmezői, befogadói játéktér teremtődik meg a kötet lapjain.Szerzők: András Sándor, Balázs Imre József, Böszörményi Gyula, Cserna-Szabó András, Darvasi László, Demény Péter, Fehér Béla, Finy Petra, Garaczi László, Grecsó Krisztián, Győrei Zsolt, Havasi Attila, Jász Attila, Jász Julcsi, Jeney Zoltán,Kántor Péter, Keresztesi József, Kiss Ottó, Kukorelly Endre, Lackfi János, Lugosi Viktória, Markó Béla, May Szilvia, Mészöly Ágnes, Németh Zoltán, Nyulász Péter, Parti Nagy Lajos, Petőcz András, Podmaniczky Szilárd, Scheer Katalin, Szécsi Noémi, Tóth Krisztina, Turi Tímea, Zalán Tibor, Varró Dániel, Vörös István, Zágoni Balázs.A recepteket írta: Mautner Zsófia

Illusztrátor: Kismarty-Lechner Zita

Szerkesztette: Lovász Andrea
Szerző 38 KORTÁRS SZERZŐ ÉS MAUTNER ZSÓFIA
Illusztrátor KISMARTY-LECHNER ZITA
Ajánlott korosztály 6+
Oldalszám 120
Kötés típusa Keménytáblás
Kiadó Cerkabella Könyvkiadó
Kiadás éve 2013

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek

VÁLOGATÓS

Szerző: ANTOLÓGIA
4.990 Ft 3.992 Ft
RAKTÁRON
Óvodások verses kalendáriuma hétköznapokra és ünnepekre

ÉRIK A NYÁR

Szerző: ANTOLÓGIA
3.450 Ft
Nem rendelhető
A nagysikerű Elfelejtett lények boltja című antológiánk után, most megjelenik a várva-várt folytatás, egy tartalmas, vidám, és ezúttal...nyárias olvasmány!

TEJBEGRÍZ

Szerző: ANTOLÓGIA
3.900 Ft
Nem rendelhető
Finom irodalom gyermekeknek és felnőtteknek

ELFELEJTETT LÉNYEK BOLTJA

Szerző: ANTOLÓGIA
3.450 Ft
Nem rendelhető
Karácsonyi antológiánkban újszerű hangon kívánjuk megszólítani a gyerekközönséget. Ez a hang a kortárs gyerekirodalmi szövegek hangja, melyben a humornak, vidámságnak, a játéknak kitüntetett szerepe van.